torstai 22. huhtikuuta 2010

Kaappien kevätsiivot

Laitoin taas vaihteeksi turhaa roinaa kirppikselle myyntiin. Lajittelin kaikki Leon pieneksi jääneet vaatteet myytävien ja säilytettävien kasoihin. Mikä määrä niitä onkaan kertynyt! Kuvittelin, että vauvanvaatteista olisi mahdoton luopua ja myytävien kasa jäisi kovin pieneksi, mutta yllätin itseni ja sain valikoitua aikamoisen määrän vaatteita kirparille vietäväksi. Ihan pienen pienistä vauvanvaatteista en hennonnut luopua vaan pakkasin suloisimmat pikkunutut ja potkarit äitiyspakkauslaatikkoon odottamaan uutta käyttöä sitten joskus ;) 


Leolle ei ole oikeastaan koskaan hankittu mitään erityisen kalliita merkkivaatteita.  En oikein ymmärrä sellaisen päälle, hinta on varmaan suurin syy ja koska söpöjä vaatekappaleita löytyy edullisemminkin, niin olen sitten ostanut niitä. Leon garderobi koostuu pitkälti markettien perusvaatemerkeistä, Lindexiltä, H&M:ltä tms. ostetuista vaatekappaleista.  Hyvin ovat palvelleet ja kelvanneet.Tämä kirppismyyntitouhu on mulle jonkin sortin harrastus. Myytävät vaatteet pestään, silitetään, hinnoitellaan ja viikataan sieviin pinoihin. Jostain kumman syystä tälläinen näpertely on ihanaa puuhaa. Tällä kertaa laitoin hinnat melko pieniksi, alle euron bodeja, muutaman euron asukokonaisuuksia. Melkein kaikki vaatteet tuli myytyä ja viikon kirppisaldokin ihan hyvä, hieman alle 200€. Toki myin vaatteiden lisäksi myös muuta tavaraa. Nyt on kaapeissa taas vähäsen enemmän tilaa.

Ja mitäpä sitä tälläinen sisustusintoilija tekisi muuta kuin ostaisi noilla kirppisrahoilla lisää roinaa :D Eilen shoppailtiin siskon ja lasten kanssa ja mukaan tarttui yhtä sun toista kivaa.

Valkoinen metallikori, käyttötarkoitus vielä mietinnässä ;)

"Postilaatikko"

Laskulokerikko, jollaista olen jo kauan etsiskellyt

sekä

Pussukka uusille pyykkipojille ja saippuaa

4 kommenttia:

 1. hei ihana laskulokerikko!! me on etitty kans KAUAN! mistä toi on? huomen oon menos the kaupunkiin, ni tartteepa etsii sillä silmällä!

  VastaaPoista
 2. No sieltä the kaupungin yhdestä pikkupikkuliikkeestä tuo löytyikin :) Keskuskadun Tavara-aitasta.

  VastaaPoista
 3. no enpä ehtiny näkee tätä vinkkii, enkä siis löytäny =/ nooh, mut the kaupunkiin on asiaa pian taas =P

  VastaaPoista
 4. Ihana sekä tuo "postilaatikko", että laskulokerikko! Molemmat kelpaisi ja olisi tarpeen meilläkin. Taitaa vaan kaupunki olla väärä... Täytyy lähteä taas joku päivä tutkimusretkelle itse :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...